Uslovi korišćenja

Sadržaj Internet stranice www.freeshkakafa.com je vlasništvo FREESHKA  COFFEE Co., Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad, Srbija.

Upotrebom Internet stranice www.freeshkakafa.com korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. FREESHKA  COFFEE Co. i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici www.freeshkakafa.com
Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

FREESHKA  COFFEE Co. zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici www.freeshkakafa.com bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

„U ime FREESHKA  COFFEE Co. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni FREESHKA  COFFEE Co. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

FREESHKA  COFFEE Co. se obavezuje da će kupljenu robu u roku od jednog radnog dana predati kurirskoj službi koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe Kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine je najviše 6 radnih dana, bez obzira na destinaciju u Srbiji (najčešće roba stigne na adresu kupca za 2 do 3 dana).

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, FREESHKA  COFFEE Co. ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju FREESHKA  COFFEE Co. će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novo utvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da ne uspe, Kupac se tereti za interne troškove u visini od 300,00 dinara.

Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, FREESHKA  COFFEE Co. će pre slanja robe kontatktirati Kupca telefonom ili mailom. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji FREESHKA  COFFEE Co. ne može preuzeti odgovornost.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu doradu na odabranom proizvodu. Kupac će o tome biti unapred obavešten.
Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 300,00 dinara.

Cena isporuke za porudzbine preko 5.000,00 din je besplatna, za porudzbine ispod 5000,00 dostava se naplaćuje po cenovniku post expressa.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu iste na internetu ili na telefon +381 (0) 21 301 81 44.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici www.freeshkakafa.com ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
www.freeshkakafa.com za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.

Lične podatke korisnika www.freeshkakafa.com će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

OSNOVNI PODACI O FIRMI:

Naziv: FREESHKA  COFFEE Co.
Adresa: Bulevar Oslobođenja 94, 21000 Novi Sad
PIB : 110243645
Matični broj: 64754653
Email: info@freeshkakafa.com

Korpa