O nama

Sve je počelo vizijom…

Stvoriti kafu, zanatski proizvod, koja će ostaviti nezaboravan utisak na sva Vaša čula. Da bi došli do toga potrebno je mnogo znanja, veštine, ljubavi i iskustva. Treba stvoriti kafu sa posebnom pričom, kafu različitu od drugih. Zanatski pravljena sa mnogo ljubavi, gde su zrna kafe vrhunskog kvaliteta pažljivo birana, sveže pržena u malim serijama, pred Vama fino samlevena i ručno upakovana.

Jednom reči svežu – (Freeshku – frišku) kafu,  kafu koja priča svojom svežinom!

Proizvođaći su kafu gajili i obrađivali sa strašću, ljubavlju i posvećenošću. Naš zadatak je da nastvimo istim putem. Kafa je naš zanat, naš ritual, naša strast i želimo da je podelimo sa Vama.

Mi smo učenici industrije, konstatno učimo nove načine kako se prži kafa,  nove načine za spremanje kafe, gde će možda samo par malih detalja doneti nove ukusne note za koje nismo znali ranije, i upravo je to ono što nas uzbuđuje! Umetnost i nauka zanata prženja i pripreme kafe.

Sve počinje prvom jutarnjom, nastavlja se popodnevnom, a nekom i sa večernjom, naravno kafom… Za mnoge od nas kafa je bitan deo života, ali nisu sve kafe pravljene na isti način.

Naša misija je konstantno traženje i težnja da dobijemo savršenu šoljicu kafe, na tom putu ćemo sigurno naići na mnoge prepreke, ali jedno je sigurno, nikada nećemo odustati od potrage za perfektnom kafom!

Mešavine za domaću, espresso, filter kafu koje smo pažljivo pripremili za Vas pružiće Vam doživljaj vrhunskog iskustva. Prepustite čulima da uživaju, osetite opojan miris i doživite pun ukus koji  će Vas povesti na putovanje kroz jedinstvene arome  Freeshke kafe pažljivo odabranih zrna iz centralne i južne Amerike, Afrike i Indonezije.

Ideja koja nas vodi nije komercijalne prirode već iskustvo koje pruža dobra, Freeshka kafa, i ljudi su spremni da uživaju u takvim ukusima. Današnje potrošačko društvo voli da zna odakle sastojci dolaze, kako se pripremaju, ceni se kavlitet i iskustvo koje se dobija. Da li je sve vredno toga?

Za mnoge ljude jeste!

Prepustite se uživanju, doživite pun ukus Freeshke kafe koji će Vam ispričati mnogo novih i lepih priča…

Naša misija je da proizvedemo svežu kafu najvišeg kvaliteta koja će pružiti uživanje svim čulima. Želimo da  poboljšamo iskustvo u svim aspektima ispijanja ovog veličanstvenog napitka. Zadatak nam je da kreiramo partnerske odnose sa našim dobavljačima i kupcima  kako bi im omogućili unapređivanje poslovanja, a to je jedino moguće uz maksimalnu posvećenost kvalitetu. Profesinalnim radom želimo da izgradimo odnose zasnovane na poverenju i poštovanju.

 To nam nikada neće predstavljati problem… Zato što mi volimo ono što radimo!

Naša vizija je bila vrlo jasna od samog početka: mi se fokusiramo na to da kafu učinimo sve boljom i boljom.

Bez kompromisa – samo sveža – freeshka kafa.

Naš fokus je na kvalitetnom proizvodu koji prati standardne industrije i koji će stalno biti svež što nam govori i ime našeg brenda Freeshka – Sveža kafa.

Naše ključne vrednosti treba da budu povezane sa terminima profesinalnost, zanatski proizvod, male serije, kontrola kvaliteta, kao i  ljubav, ritual i strast koja nas pokreće kao i uskus svežine iz šoljice Freeshke kafe.

Freeshka kafa je proizvod u koji je uloženo mnogo vremena, znanja, rada i truda te želimo da zadobijemo poverenje mnogih kupaca.

Korpa